Syyskokous14.11.2017

Juhani Nevala jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana

Ylivieskan seudun kansallisten senioreiden syyskokous pidettiin seurakuntakeskus Pietarin Bäckman - salissa.

Ennen kokousta Kalajokilaakson diapetis-yhdistyksen edustajat kertoivat diapetiksestä ja sen hoidosta.

Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018 sekä valittiin luottamushenkilöt.

Puheenjohtajana jatkaa Juhani Nevala, varapuheenjohtajana Risto Vähäkangas, sihteerinä Aili Nuorala ja jäseninä Tuomo Haikola ja Sinikka Perkkiö.

Toiminnatarkastajaksi valittiin Matti Koskela ja varalla Markku Niemi.

Toimintasuunnitelmassa pyritään saamaan lisäjäseniä ja laajentamaan toiminta-aluetta mm Sieviin.

Yhdistys edistää jäsentensä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia, jäsenille pyritään antamaantietoa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvitä asioista sekä järjestämään kulttuurielämyksiä. Yhteistyötä suunnnataan myös muihin paikkakunnan eläkeläisjärjestöihin ja yli kuntarajojen. Muistia harjoitellaan yhdistyksen muistivastaavan avulla.