Jäsenmaksut

Taloudenhoitaja pyyttää huomauttamaan, että jäsenmaksut vuodelle 2018 (20 €) tulee maksaa tammikuun loppuun menessä yhdistyksemme tilille FI29 5534 0540 0553 77.

Ylivieskan eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunnan puheenjohtajuus Ylivieskan seudun kansallisille senioreille vuodeksi 2018

Tapaamisessa Savelan nuorisoseuralla todettiin, että yhteistryöryhmän puheejohtajuus (toimintavastuu) siirtyy vuodeksi 2018 yhdistyksellemme.

Meiltä neuvotteluissa mukana olivat puheenjohtaja Juhani Nevala ja hallituksen jäsen Tuomo Haikola.

Hallitus paneutuu asiaan ja tekee suunnitelman järjestettävistä aktiviteeteistä.

Piirhallitusta ja toimijoita täydennettiin piirin hallituksen kokouksessa Oulussa 7.2.2018

Piirin hallituksen kokouksessa yhdistyksestämme valittiin Oulun senioripiirin rahaston hoitajaksi Aune Nevala Ylivieskasta  ja sihteeriksi Ritva Väisänen Oulusta.