JÄSENKIRJE 2/2019                     Ylivieskan seudun kansalliset seniorit ry

Arvoisat jäsenemme! Lämmin tervehdykseni ja hyvää alkavaa syksyä teille kaikille. Toivottavasti kesä toi teille paljon lämpöä ja mieltä lämmittäviä elämyksiä. Niitäpä me tarvitsemme aina silloin tällöin, ne auttavat meitä jaksamaan myös arkisissa päivissämme.

Hallitus on kokoontunut tälle syksyä jo kaksi kertaa. Olemme miettineet syksyn ja syystalven tapahtumia niin, että ne toisivat meille iloa, tietoa ja vaihtelua.

Kuukausikokousten pitopaikkana on edelleen Bäckman-sali, minkä seurakunta on antanut meille käyttöön kuukauden toinen tiistai klo 15.00 alkaen.

ALUSTAVA SYKSYN KUUKAUSIKOKOUSTEN  OHJELMA ON SEURAAVA:

Ti 10.9.19 klo 15.00: Esitelmä jätehuoltoon liittyvistä asioista: ympäristöinsinööri Miia Leipälä Vestiasta. Lisäksi puheenjohtaja kertoo piirin tapahtumista ja liiton järjestämästä jäsenhankinta-kilpailusta.

Ti 8.10.19 klo 15.00: Karoliina Mustonen, Ylivieskan keskustan kehittäminen

Ti  12.11.19 klo 15.00: Terveystalon palvelujen esittely ja samalla syyskokous

Ti 10.12.19 klo 15.00: OP-vakuutus esittelee toimintaansa ja palveluitaan

MUITA TAPAHTUMIA:

20.11.19 Piirin syyskokous Raahessa

To 12.12.19 klo 18.00 alkaen jouluruokailu Lissun baarissa Alavieskassa (25,00 euroa), ohjelmaa sinne toivotaan jäseniltä

Ti 17.12.19 Ylivieskan eläkeläisjärjestöjen yhteinen joululaulutilaisuus Mariassa

ENSI VUODELLE SUUNNITELMISSA:

7.2.20 Akustiikka: operetti ”Kuumat suudelmat”, pääosissa Johanna Rusanen-Kartano ja Jyrki Anttila. Operetin jälkeen on ruokailu Myllyrannassa (varaus 20 henkilölle), hinta selviää myöhemmin.

14.6.19 Ooppera ”Hiljaiset perivät maan” Ilmajoella. Matka toteutetaan yhteistyössä muiden seniorijärjestöjen kanssa.

Iloisiin tapaamisiin!           Hallitus                          Puolesta Aili Nuora

JÄSENKIRJE 1/2019                              Ylivieskan seudun kansalliset seniorit ry

Arvoisat jäsenemme! Kiitämme teitä kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikkea hyvää

alkaneeseen vuoteen 2019. On tärkeää meille jokaiselle, että löydämme elämäämme sellaista sisältöä, mikä antaa meille voimia, toivoa ja ilon hetkiä. Mainostankin, että järjestötoiminta on yksi mahdollisuus saada sisältöä, elämyksiä, uutta tietoa hyvinvointimme tueksi ja ennen kaikkea mukavia ihmissuhteita.

Syyskokous on valinnut luottamushenkilöt tälle vuodelle. Yhdistyksemme puheenjohtajana jatkaa Juhani Nevala ja sihteerinä Aili Nuorala. Hallituksen muina jäseninä jatkavat Risto Vähäkangas varapuheenjohtajana ja jäseninä Sinikka Perkkiö ja Tuomo Haikola. Kirstun vartijana toimii edelleen Tapani Konttinen ja jäsenrekisterin hoitajana Aune Nevala. Juhani Nevala johtaa lisäksi Oulun senioripiiriä ja piirin hallituksessa edustajamme on Risto Vähäkangas. Aune Nevala vastaa piirin taloudesta.

Syyskokous on päättänyt vuoden 2019 jäsenmaksuksi 25,00 euroa/jäsen. Jäsenmaksu suoritetaan tammikuun aikana tilille: FI29 5534 0540 0553 77

Hallitus kokoontuu tänä vuonna edelleen Häggmannin kahviossa kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 9.00 alkaen lukuun ottamatta kolmea kesäkuukautta.

Oulun senioripiirin kevätkokous pidetään Ylivieskassa ja syyskokous Raahessa. Yleinen senioriliiton kävelypäivä järjestetään 7.5.19.

Kuukausikokouksemme jatkuvat edelleen seurakuntakeskuksen Bäckman-salissa kuukauden toinen tiistai klo 15.00 alkaen eri teemoilla. Seuraavassa kevään ohjelmamme:

Ti  8.1.19 klo 15.00: Esitelmä edunvalvonnasta, edunvalvontavaltuutuksesta ja testamentin laadinnasta: Pankkilakimies Pekka Ylönen Keski-Pohjanmaan osuuspankista.

Ti 12.2.19 klo 15.00: Kototuote esittelee palveluitaan ja hintojaan.

Ti 12.3.19 klo 15.00: Ajankohtaista tietoa Ylivieskan seurakunnasta, kirkkoherra Eija Nivala

Ti  9.4.19: Bussimatka Haaparantaan, sisältö vielä avoin, ideoita otetaan vastaan

Ti 7.5.19 klo 15.00: Kevätkauden päättäjäiset keskustelun ja kahvittelun merkeissä

Palautetta ja ideoita otetaan mielellään vastaan. Näissä asioissa voit ottaa yhteyttä sihteeri Ailiin, puh. 044-2799 792 tai sähköpostilla: a1nuorala@hotmail.fi

Tapahtumistamme tiedotetaan Kalajokilaakson keskiviikon lehtien muistilistalla ja vähintään kahdella jäsenkirjeellä vuosittain.

Yhteistyöterveisin                                         Hallitus                                   Puolesta Aili Nuorala